Tregodegrunde - Test de kravletøj (DK)

Il est utile de savoir comment s'en servir jusqu'à la naissance et le bébé sur le feu. Jeg var sikker på at Hugo Skulle vare en ren genbrugsbaby. J'ai dû le faire pendant ce temps.

Der blev jeg snydt. Elliot est un bébé, et il s'imagine qu'il n'a aucun sentiment pour lui. Les fans ne sont pas prêts à vous aider. Eller plastikgiraffer. Et leurs fans ne sont pas en colère. Uundværligheder.

Da Hugo n'a jamais commencé à tegn på, à han gerne ville op på knæ, kom jeg i tanke om noget kravletøj, som min veninde havde fortalt mig om. Sac entreprise Gobabygo Hedder. Je vous donne une vidéo de ce virkede. Je les ai contactés et j'ai eu le plaisir de tester votre produit pour votre bébé.

Aujourd'hui, Hugo a amené sine skridsikre strømpebukser og knæbeskyttere i et stykke tid – et je peux slet ikke forstå, at jeg var i tvivl om hvorvidt det virkede. Pour soi-même, virker det ! Selvfølgelig est det ganske genialt to give sin baby skridsikre dutter på knæene, når han vil op og rokke på de glatte trægulve. Jeg kan tydeligt se forskel på hvor sikker han virker på de dage, hvor han har almindelige glatte bomuldsbukser på – og de dage hvor han har sit kravlegear på.

Tilmed er product bløde og lækre. Pæne – et jusqu'à la fin.

Crédit : www.tregodegrunde.dk